«Я знаю, що таке конкурси краси». Ведуча Танців з зірками з’явилася на Міс Україна Всесвіт у сукні, як у Каменських та Матвієнко

17.10.2021, 12:38
103110

Ефектне вбрання смарагдового кольору Онуфрійчук доповнила коштовностями від BVLGARI

Ведуча Танців з зірками Іванна Онуфрійчук на сторінці в Instagram похвалилася ефектним вечірнім образом. Цього року Онуфрійчук увійшла до складу журі конкурсу Міс Україна Всесвіт. Як відомо, переможницею стала 27-річна Анна Неплях з Дніпра.

Іванна зазначила, що теж раніше брала участь в конкурсах краси. «Давно я не бачила, щоб на одній сцені зібралося стільки красивих і талановитих дівчат! Усі учасниці конкурсу вже сформовані особистості, які чогось досягнули. Взагалі, для мене кожна з дівчат, що вчора вийшли на сцену, вже переможниця. Я сама колись була на їхньому місці й знаю, що таке конкурси краси. Це щоденні підготовки, зйомки, зустрічі. Ти на підборах та з макіяжем з 6 ранку до 11 вечора. Це складно і фізично, і морально. Тому, вітаю з заслуженою перемогою Анну Неплях», — написала ведуча.

Читайте також: Штрафи за зняті маски: Ляшко попередив про масові карантинні рейди в Україні

Онуфрійчук з’явилася на публіці в асиметричній сукні зі шлейфом від українського бренду OLYA MAK, вартістю 10 тисяч гривень. Вбрання смарагдового кольору зірка доповнила коштовностями від BVLGARI, блискучими босоніжками та клатчем Jimmy Choo.

Цікаво, що у сукні, як в Іванни раніше були помічені Настя Каменських і Тоня Матвієнко. Каменських обрала вбрання OLYA MAK для зйомок в рекламі ювелірних прикрас, а Матвієнко позувала в ефектній сукні для обкладинки журналу Viva!

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com