Як діє новий командувач війни РФ проти України Дворніков і чому його назвали “м’ясником Алеппо”

17.04.2022, 18:03
117641

Тиждень тому в Росії було призначено головним відповідальним за ведення війни РФ проти України генерала Олександра Дворнікова.

Військовий експерт Юрій Федоров в коментарі OBOZREVATEL розповів, як діє Дворніков і чому його називають “мясником Алеппо”.

Експерт зазначив, що до свого призначення керувати усіма процесами війни проти України, Дворніков вже  давно був на посаді командувача Південним військовим округом російських збройних сил. Теперішні зміни полягають в тому, що йому доручено керувати усією операцією проти України. Тобто він став головним відповідальним за ведення війни. Адже досі не було єдиного начальника.

“Так, про нього говорять як про генерала жуківської формації, тобто він може завалювати й завалюватиме трупами своїх солдатів позиції противника в умовах наступу. Так, коли він командував у Сирії російським угрупуванням, він використав такі методи для бомбардувань. Але назвати їх килимовими я не можу, бо там не було достатньої кількості російських літаків”, – сказав експерт.

Також Юрій Федоров пояснив, чому методи застосовані російським генералом є цинічними і жорстокими щодо мирних жителів.

“Проте поки він командував, російські літаки справді бомбили населені пункти, які перебували під контролем повстанців, зокрема місто Алеппо. За рахунок цього він отримав прізвисько “кат Алеппо” або “м’ясник Алеппо”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com