“Як мертвому ладан”, – Кость Бондаренко пояснив, чому мовний закон не врятує рейтинг Порошенка

19.03.2019, 09:31
16994

Відомий історик та політолог Кость Бондаренко у виданні “Главред” написав, що мовний закон, який Порошенко намагається пропустити через Верховну Раду, не в змозі врятувати його рейтинг.

Читайте також: “Майте совість”, – Порошенко відповів пенсіонеру, котрий подякував йому за бідність (відео)

Питання мови залишається одним з ключових пунктів Петра Порошенка у його передвиборчій тріаді “Армія! Мова! Віра!”. Президент не втомлюється розповідати про те, як він відбудував оборонний сектор та привіз до України Томос. Тому єдина проблема в країні, на його думку, залишається мова, якою спілкуються люди. Політолог Кость Бондаренко висловив свої міркування стосовно цієї теми і сказав, що прийняття закону про мову допоможе Порошенку, “як мертвому ладан”.

“Питання мови є одним з основних гасел, яке використовується у передвиборчій кампанії Петра Порошенка. Тому мовний закон, швидше за все, буде проголосований. Якщо даний законопроект все-таки буде винесено на голосування, але його не підтримають парламентарії, Порошенко буде всюди кричати про “реванш регіоналів” і “підступи проросійських сил”. Якщо ж мовний закон буде прийнятий, то, безумовно, Порошенко запише його собі в актив”, – пише політолог.

“Крім того, нинішній мовний законопроект – чисто піарний. Він прописаний так, що навіть в разі, якщо Рада прийме його, його положення або не буде виконуватися, або буде виконуватися лише вибірково.

Однак, навіть якщо Верховна Рада прийме мовний закон до президентських виборів, то в плані підвищення рейтингів Порошенку це допоможе “як мертвому ладан”. Людям з таким низьким рейтингом такі “припарки” мало чим здатні допомогти”, – переконаний Бондаренко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com