Як не треба харчуватися під час іспитів

25.03.2021, 19:33
95833

Якщо в учня чи студента попереду іспит, то йому не варто вживати такі продукти.

Солодощі. Продукти з високим вмістом цукру шкідливі для мозку. Солодка їжа негативно впливає на мозок, і якщо ваші діти готуються до будь-яких іспитів, на деякий час захистіть їх від солодкого. Нехай воно стане заохоченням вже за підсумками пройдених випробувань. Солодощі негативно впливають не тільки на коротку, але і на довгострокову пам’ять, – повідомляє Наша Мама.

Читайте також: Назвали салати, які шкідливіші за фастфуд

Кава. Складно уявити студентів, які не п’ють кави відрами в період сесій. Однак кофеїн чинить серйозний негативний вплив на мозок. Зокрема, він не дає спати, а в організмі через це виявляються симптоми хронічних ускладнень, включаючи тривожність, прискорене серцебиття й інші болячки.

Смажена їжа. Поки ви складаєте іспити, виключіть з меню смажених курчат і картоплю. Смажена їжа також шкідлива для мозку, оскільки насичені жири і холестерин частково блокують потрапляння крові в мозок. А через це функціонал даного органу знижується.

Продукти з трансжирами. В першу чергу потрібно відмовитися від фастфуду. Ці продукти сприяють усихання мозку, знижують розумові здібності, уповільнюють процеси прийняття рішень, заважають людям думати, мислити, обчислювати і здійснювати інші дії, які вкрай необхідні при іспитах.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com