Як “собака на ланцюгу”, яка кидається: відомий журналіст різко прокоментував роботу пресcекретарки Зеленського (відео)

10.11.2020, 20:55
88762

Журналіст Роман Цимбалюк прокоментував діяльність прессекретаря президента України Володимира Зеленського Юлії Мендель. Відповідне відео він опублікував на своєму Youtube-каналі.

Читайте також: Більше за Зеленського: скільки Мендель заробила у червні

“Тут немає про що говорити. “На жаль, президент почуває себе добре”, коли заявляє його прессекретар – це говорить лише про Володимира Олександровича, який підбирає собі кадри. А те, що журналістка спільнота “стібе” Юлію Мендель, тут немає нічого дивного, тому що вона зарекомендувала себе на цій посаді, як “собака на ланцюгу”, яка кидається на журналістів грудьми, в прямому сенсі цього слова”, – пояснив свою позицію журналіст.

Цимбалюк також додав, що Юлія Мендель виконує виключно технічну функцію в Офісі президента.

“Ми ж пам’ятаємо різні періоди в нашій країні, коли прессекретар президента був, на відміну від Мендель, реальним гравцем на інформаційній дошці України, який генерував новини, який мав право говорити від себе, який входив в ближнє коло ухвалення рішень та озвучував позиції глава української держави. На мою думку, це стосується практично всіх. І лише Юлія Мендель, в неї якась така напівтехнічна посада”, –  додав Цимбалюк.

Крім того, журналіст розповів, що до нього зверталися з проханням допомогти зв’язатися з Мендель, щоб організувати інтерв’ю з Зеленським.

Проте, за його словами, вже через 5 хвилин вони заявили, що пізніше ці люди повідомили, що вони дізналися, що Мендель насправді нічого не вирішує.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com