“Та пішов ти”, – у Харкові активісти влаштували “теплий” прийом Порошенку (фото, відео)

14.02.2019, 21:15
12043

14 лютого, у ході передвиборчої кампанії, Петро Порошенко відвідав Харків. Проте в індустріальній столиці України не всі були йому раді. Свідки того, як для масовки президенту зігнали бюджетників зі шкіл, дитячих садочків та лікарень, виклали відзняті фото та відео у групу “Жить в Харькове” в Facebook. Активістів, які хотіли задати питання Порошенку, поліція відтягала в сторону.

Читайте також: Порошенко та Гройсман розійшлись у цифрах стосовно зростання ВВП

У гаранта було заплановано багато зустрічей, зокрема, він відвідав місцеве підприємство “Турбоатом” та пафосно відкрив оновлений великий зал у місцевій філармонії. Проте на викладених містянами  у мережу відео помітно, як Харків насправді зустрів Порошенка.

“У філармонії ще задовго до приїзду гаранта вже зібрали “бабусь-плакальниць”, – опублікували адміністратори спільноти фото, де влада організовує “красиву картинку” для гостя.

Під час виступу на пафосному відкритті філармонії Порошенко сказав, що він також харків’янин. Це висловлювання публіка сприйняла неоднозначно.

Президент разом з головою ХОДА Юлією Світличною також був присутнім на відкритті фізкультурно-оздоровчого комплексу у Золочівському районі, де підкреслив, що будівництво нових об’єктів та відновлення наявної інфраструктури в регіонах є результатом децентралізації, започаткованої ним 5 років тому, а створення умов для розвитку спорту є одним з пріоритетів державної політики, йдеться у пості Ігора Данилка на Facebook.

“Бюджети громад зросли в 2, 4, 6, подекуди – в 10 разів. Це реальний механізм та ресурс для покращення життя громади”, – запевнив Глава держави. Хоча після останніх розбіжностей з прем’єром Гройсманом у цифрах зростання ВВП України за минулий рік залишається лиш гадати, чи не завищує Президент показники знову.

Далі візит Президента відбувався наступним чином. На одному із відеозаписів видно, як активіст місцевої організації POTON Павло Онищенко спробував докричатись до Глави держави. Порошенко, реагуючи на вигуки, був змушений підійти до групи молодиків. Ті повідомили, що на місцевому ринку відбувається відкрита торгівля наркотиками та амфітамінами, яку “кришують” тамтешня поліція і СБУ , та попросили гаранта розібратись із ситуацією. “Де начальник СБУ?”, – з гнівом запитав Порошенко. Того поряд не виявилось. Помітивши, що його знімають камери, Порошенко відмовився говорити на пішов геть.

Через численні скарги порохоботів, відео із Фейсбук-сторінки було видалено.

Наприкінці візиту, перед тим як сісти в авто, Порошенко вирішив на День Валентина виразити народу свої “почуття” та сказав: “Я люблю вас”. Відповідь була ж не такою теплою, як очікував гарант. “Пішов ти”, – викрикнув один із присутніх активістів. Порошенко із соромом покинув місце зустрічі, а поліція почала відтягати харків’янина. Інші ж активісти не дали затримати чоловіка. Варто зазначити, що відео, де харків’янин посилає Президента подалі, усього за кілька годин зібрало десятки тисяч переглядів.

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com