Як українські військові дізнаються про підготовку Росією масованого ракетного удару

22.11.2022, 08:05
131344

Про підготовку Росії до масованого ракетного обстрілу України стає зрозуміло, якщо російські війська виводять до акваторії Чорного моря носії “Калібрів”, що мають багато ракет.

Читайте також: ЗСУ знищили російську колону та обстріляли пункти управління та склади боєприпасів окупантів – Генштаб

Про це начальниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк розповіла в ефірі телемарафону.

Вона зазначила, що зазвичай ворожа масована атака стається наступної доби після такого “накопичення”.

Гуменюк описала тактику російських загарбників. Так, ворог використовує різну практику і час від часу нарощує так звані “зусилля і зосередженість” під виглядом психологічного впливу.

“Тобто вони (окупанти – ред.) усвідомлюють і відстежують наші попередження про те, що ми бачимо ці нарощування (“Калібрів” – ред.) чи, навпаки, зменшення цього рівня. Все це вони відстежують, але, як правило, якщо на обліку найбільша кількість “Калібрів”, то це означає, що за добу буде масований обстріл, і ми це вже визначили для себе”, – розповіла представниця Сил оборони півдня.

Зауважимо, що станом на18 листопада в Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають сім російських кораблів, з яких один – носій крилатих ракет “Калібр”, загальний залп – чотири ракети.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com