Як відбувався обмін військовополоненими (унікальне відео)

23.09.2022, 07:30
127946

Служба безпеки України опублікувала унікальні кадри процесу обміну військовополоненими 21 вересня, коли 200 наших героїв обміняли на кума Путіна Віктора Медведчука, а командирів “Азовсталі” – на 55 окупантів.

Читайте також: “Ідіотам не треба нас лякати”: Медвєдєв пригрозив гіперзвуковими ракетами Заходу

На відео обміну від Служби безпеки України зображено українських захисників, які перебували в полоні окупантів понад 4 місяці.

“Це без перебільшення – історичний момент. Ми хочемо показати унікальні кадри, як саме відбувався обмін, найперші та найщиріші емоції українських захисників, які знали – про них не забудуть та обов’язково повернуть додому. І ми будемо битися далі, поки не звільнимо кожного, хто досі перебуває в полоні, та не відвоюємо останній клаптик нашої землі! Багато людей працювали над тим, щоб наші Герої нарешті повернулися додому”, – додають у СБУ.

Зокрема, серед звільнених – командири захисників “Азовсталі” Денис Прокопенко “Редіс”, Сергій Волинський “Волина”, Святослав Паламар “Калина”, Денис ШлегаОлег Хоменко.

Звільнені й захисниці Мар’яна МамоноваЯна Шумовецька та Анастасія Черненька, яка потрапила в полон, перебуваючи при надії.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com