Яка погода чекає на українців у новорічну ніч

29.12.2023, 15:31
152089

До Нового року в Україні збережеться переважно суха погода, лише подекуди пройдуть невеликі дощі, а у новорічну ніч опади очікуються на заході країни. Про це розказала відомий синоптик Наталка Діденко.

Читайте також: Зірваний контрнаступ і “катастрофа” з допомогою: чому українці втрачають надію на перемогу – The Guardian

Так, за її даними, 30 грудня опади серйозні малоймовірні, хіба що ввечері на заході та півночі пройде невеликий дощ, а в Карпатах – з мокрим снігом. Вітер у суботу очікується західного та південно-західного напрямків, помірний, на півночі часом сильний. Температура повітря вночі 30 грудня буде 0…+4 градуси, протягом дня +4…+9, а на півдні повітря прогріється до +7…+11 градусів.

31-го грудня, за прогнозом синоптика, в Україні буде переважно сухо, температура повітря залишиться без змін, +3…+7, а на півдні – до +10 градусів.

“У новорічну ніч у більшості областей буде без опадів, лише в західній частині розпочнеться дощ, температура повітря +1…+5, на сході – близько нуля”, – повідомила Наталка Діденко.

У перший день Нового року дощ, який прийде із заходу, пошириться на більшість областей України, включно з Кримом. Денна температура повітря, за прогнозом синоптика, становитиме +3…+7 градусів, у південній частині +6…+10 градусів.

“Похолодання невелике передбачається 4-5 січня”, – повідомила Наталка Діденко.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com