Якою буде погода у вересні: синоптикиня потішила прогнозом

6.09.2023, 17:03
146286

Погода у вересні в Україні буде теплою з температурою повітря +21+27 градусів у перший тиждень місяця, тож прощатися з літнім одягом ще не варто.

Читайте також: Слід Авакова: журналісти з’ясували, хто володіє Telegram-каналом “Труха”

Про це розповіла синоптикиня Наталія Птуха, повідомляє NV.

Синоптикиня повідомила, що в перший тиждень вересня в Україні переважатимуть доволі комфортні значення температури.

Прогноз погоди на вересень 2023

“Звичайно, вночі вже трошечки відчується цей перший осінній подих. (…) Така більш комфортна повітряна маса, не надто жарка буде. Вночі 10-15 (градусів тепла – ред.) будемо мати по території України у більшості областей, а в денні години – 21−27 (градусів тепла – ред.)”, – розповіла Птуха.

Погода в першій частині вересня буде без опадів. Сонця буде вдосталь, але грітиме воно вже не так, як влітку. Дещо тепліше буде на півдні – вночі температура повітря сягатиме +14+19 градусів, а вдень – +24+30.

Погода у вересні буде теплою

Птуха розповіла, що за прогнозами синоптиків, вересень 2023 року буде теплим і середньомісячна температура може бути на 1-2 градуси вищою за кліматичну норму.

“Скажімо так, прощатися повністю з літнім одягом ще не варто. Тому, як ми бачимо навіть на цьому тижні, – доволі комфортні значення температури. Це, знаєте, як восени: воно завжди в тіньочку ще відчуваєш таку легку вже прохолоду, а на сонці ще по-справжньому спекотно. І, відповідно, вдягатися треба, звичайно, так, щоб вранці щось накинути, а вдень це можна буде зняти”, – розповіла синоптикиня.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com