“Якою масштабною може бути народна любов і віра”: Ксенія Мішина емоційно подякувала за перемогу у “Танцях з зірками”

26.11.2019, 15:50
54169

Українська актриса Ксенія Мішина, яка у парі з Євгеном Котом перемогла на проекті “Танці з зірками 2019”, прокоментувала свій тріумф на шоу.

Читайте також: Танці з зірками 2019: названо переможця фіналу

Знаменитість на своїй сторінці в Instagram подякувала своїм прихильникам за любов та підтримку.

“Дякую, дорогі наші! За вашу довіру і безмежну підтримку! Вчора ми отримали вашу любов! Так, кубок у руках – це саме ваша любов. Ми разом пройшли цей шлях і перемогли… Я раніше й уявити собі не могла, якою масштабною може бути народна любов і віра…”, – написала Мішина.

Також зірка подякувала своєму партнеру Жені Коту: “Про кращого партнера я і мріяти не могла… Ти – талант і сила, які я прагнула постійно подвоювати”.

 

View this post on Instagram

 

Спасибо, дорогие наши! За ваше доверие и безграничную поддержку!!! Вчера мы получили вашу любовь!!! Да, кубок в руках – это именно ваша любовь) ⠀ Мы вместе прошли этот путь и победили… Я раннее и представить себе не могла, какой масштабной может быть народная любовь и вера… Благодарю ВСЮ команду, которая создает это шоу) Вы не представляете, какое огромное количество людей трудятся над созданием этого праздника красоты! ⠀ @zavaduk – ты сердце и двигатель всего этого величия! ⠀ И конечно же @kot_jenya !! О лучшем партнёре я и мечтать не могла… Ты талант и сила, которые я стремилась постоянно удваивать, и душой которых в опреленный момент стала @ganna_palamarchuk с бесконечной верой в нас!❤️❤️❤️

A post shared by Ксения Мишина (@misha.k.ua) on

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com