Яким знакам Зодіаку варто до кінця року змінити роботу: гороскоп від астролога

8.11.2020, 22:43
88584

Яким знаком потрібно встигнути влаштуватися на нову роботу до кінця року? Про це розповідає астропсихологиня Валентина Віттрок, пише ТСН.

Читайте також: Любовний гороскоп: зірки віщують сюрпризи у коханні трьом знакам Зодіаку

Лев (23.07 – 21.08)

Для Левів нинішній рік – особливо перша його половина – видався неспокійним: шість затемнень, які так чи так торкнулися – і ще торкнуться – цього знака, зробили його представників надто нервовими. Проте ближче до фіналу рік, схоже, вирішив виправити свої помилки і приніс Левам зв’язок із зарубіжжям – як особистої, так і професійної якості. І якщо в першому випадку це відіб’ється на їхніх стосунках з близькою людиною (вона цілком може виявитися громадянином іншої країни), то в другому він безпосередньо торкнеться їхньої роботи. Вони можуть відкрити спільний бізнес із зарубіжними партнерами, а то і зовсім почати співпрацювати з фірмою, розташованою в іншій країні. Результатом стане не тільки захоплива робота, але і більш ніж гідна зарплата. Так що представникам знака не варто зволікати до кінця року: настільки завидне місце можуть перехопити інші.

Діва (22.08 — 23.09)

Діви цілком можуть розраховувати на нове місце роботи, на якому вони займуть місце вище, ніж на колишньому. Про це весь рік піклується Венера, яка перебуває в знаку Близнят. Саме вона зробила Дів привабливими – особливо в очах протилежної статі, а це значить будь-яке начальство буде  раде бачити їх серед своїх співробітників. Найбільше щастило – і буде щастити ще два місяці – тим представникам знака, чия професія так чи так пов’язана з творчістю, та й інші в програші не залишаться. Всім їм потрібно звернути увагу на своє хобі, воно – за правильного до нього підходу – зможе стати заняттям, яке принесе не тільки солідний прибуток, але і популярність. Головне, поквапитися і скористатися шансом, що випав Дівам до кінця цього і початку наступного року.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Козороги належать до тих, хто в нинішньому році міг – і ще може – втратити роботу. Парад планет, який проходить в їхньому знаку цього часу, створює всі умови для крутих життєвих змін, а це значить, що на місце старої роботи, що вже ані морально, ані матеріально не задовольняє представників знака, обов’язково прийде нова. Справді, навіщо марно напружуватися там, де вони вже використали всі свої можливості і досягли “стелі”, якщо можна почати щось нове і цікаве. А планета успіху і могутності Юпітер, який весь рік перебуває в знаку, зробить так, щоб новий об’єкт докладання їхніх зусиль був пов’язаний з підвищенням кар’єрними сходами. Головне, поквапитися, поки він не покинув Козоріг і не перейшов до знаку Водолія, що станеться вже в початку 2021 року.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com