Янукович купив в елітному селищі Барвиха будинок за 52 млн доларів

19.07.2020, 19:47
78840

Четвертий президент України та втікач Віктор Янукович придбав будинок в елітному селищі Барвиха, що на Рубльовському шосе під Москвою. За нього він віддав 52 мільйони доларів.

Читайте також: На аукціоні в Білорусі виставили документи Януковича – ЗМІ (фото)

Про це в інтерв’ю “Новій газеті” розповів російський політтехнолог Вадим Самодуров, який створював пресцентр “Новоросія”, передає ТСН.

“Янукович оселився в районі Барвихи. Кажуть, що він, не торгуючись, купив будинок за 52 мільйони доларів”, сказав Самодуров. Він також додав, що в цьому ж районі осіли деякі члени родини експрезидента-втікача.

“Колишній прем’єр Микола Азаров живе також на Рубльовці, в Петрово-Дальньому. Не знаю, чи орендує він, чи купив там землю і нерухомість, але знаю, що члени його сім’ї купували землю і ділянки в селищі Жуковка”, – зазначив російський політтехнолог.

За його інформацією, у цій місцевості осіла достатня кількість колишніх українських “топів”. “Деякі, наскільки мені відомо, живуть у Криму, наприклад, Сергій Арбузов”, – зазначив він.

Водночас Самодуров додав, що не застосовував б термін “уряд у вигнанні” стосовно Януковича і його оточення.

“Хоча б тому, що ніхто їх не виганяв, і вони не намагалися боротися ні за свою країну, ні за свої ідеї, ні за свій народ. Янукович і його оточення боягузливо втекли. У них немає морального права називатися “урядом” і говорити про якісь високі матерії, бо вони дезертири, які зрадили довіру своїх громадян, кинули країну в найкритичніший момент і прирекли її на хаос. Їхні дії призвели до тисяч жертв, зокрема тих, хто загинув на Донбасі”, – підкреслив він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com