Єдиний син Олега Винника: який вигляд має хлопець та де він перебуває

3.04.2023, 23:35
138439

Відомий співак Олег Винник, який нині перебуває на лікуванні в Німеччині, ретельно приховує своє особисте життя та неохоче ділиться якимись подробицями.

Читайте також: Мобілізація в Україні: що чекає на чоловіків призовного віку, які залишилися за кордоном

Утім, журналістам вдавалося дізнаватися деякі цікаві деталі з біографії артиста. Зокрема, Винника та його бек-вокалістку Таюне, справжнє ім’я якої Таїсія Сватко, нібито поєднують не лише робочі стосунки. Журналісти 2018 року з’ясували в односельчан знаменитостей, що пара одружена ще від студентських часів. Та це не все. Подейкують, що в них є спільний 19-річний син.

Інформацію про дитину підтверджував і сам Олег Винник. Так, 2005 року, коли артист був невідомий в Україні та працював в одному з театрів Німеччини, розповів в інтерв’ю німецькому виданню, що виховує сина. Відтоді жодного разу виконавець нічого не говорив про хлопця.

Як стверджуються чимало джерел, первістка співака звуть Юліаном, і живе він у Німеччині, де навчається в університеті. Юнак не пішов стопами зіркового тата, а професійно зайнявся спортом, а саме плаванням. Юліан вже навіть досяг певних успіхів. Син Олега Винника брав участь у різних чемпіонатах у Північній Німеччині, а 2020 року посів призове місце в запливі вільним стилем. Відповідна інформація є на сайті спортивного клубу Шарлоттенбург, учасником якого Юліан є від 2016 року. Також саме там є опубліковані фото ймовірного сина Винника. Щоправда, розгледіти Юліана складно, адже він у резиновій шапочці та купальних окулярах.

Загалом, хлопець уникає публічності. Юліана в соціальних мережах неможливо знайти, а Олег Винник робить усе можливе, аби про його спадкоємця ніхто нічого не дізнався.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com