“єПідтримка” для отримання 1000 гривень Зеленського запрацює вже скоро: коли і як подавати заявку

10.12.2021, 13:37
106881

Повідомляється, що вже наступного тижня розпочнеться бета-тестування цієї програми, яка і дозволить отримати тисячу гривень державної допомоги

Вже за кілька днів, 19 грудня 2021 року, розпочнеться виплата одноразової матеріальної допомоги вакцинованим українцям у розмірі 1000 гривень.

Її ще в листопаді анонсував президент України Володимир Зеленський. Щоб отримати тисячу гривень від держави до кінця цього року, потрібно встигнути подати відповідну заявку до 29 числа. Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду. Заявка подається в додатку “Дія”, де з наступного тижня Розпочнеться бета-тестування програми” єПідтримка”, яка і передбачає виплати.

Читайте також: Однакові хрести з номерами в полі кукурудзи: як в Україні ховають бездомних

Ця програма є частиною допомоги бізнесу, ініційованої главою держави.

“Треба мати сертифікат про повний курс вакцинації в додатку Дія. Щоб отримати виплату, потрібно відкрити спеціальну карту “єПідтримка” в одному з банків-партнерів, вони будуть додаватися до проекту щодня. Відкрити карту можна буде як онлайн, так і офлайн. Зауважте, отримати кошти на звичайну картку можливості не буде”, – йдеться в публікації.

“Що робити, якщо сімейний лікар відмовився вносити інформацію про вакцинацію, тому що: “Дія – це аферисти”?”, “А що за сертифікатом? Я щось не зрозумів який сертифікат потрібен”, – пишуть користувачі в коментарях.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com