ЄС готує санкції проти білоруської влади (відео)

17.08.2020, 11:08
81562

Санкції Євросоюзу проти Республіки Білорусь будуть введені проти конкретних осіб, відповідальних за порушення виборчого процесу і насильство проти мітингувальників.

Читайте також: “26 років кошмару мають закінчитися”: соратниця Тихановської озвучила вимоги протестувальників (відео)

Як передає видання DW, про це заявив Міністр закордонних справ Німеччини Гайко Маас (Heiko Maas) в інтерв’ю німецькій газеті Bild am Sonntag, що вийшла друком у неділю, 16 серпня, заявив, що європейські санкції щодо Білорусі повинні бути спрямовані на окремих осіб, які несуть відповідальність за маніпуляцію результатами виборів, а також насильство щодо демонстрантів.

“Мова йде не про економічні санкції, які вразили б насамперед білоруське населення. Ми хочемо цілеспрямовано покарати окремих осіб, які були залучені в маніпуляції з виборами і насильство над демонстрантами”, – сказав Маас.

Читайте також: У Білорусі оголосили загальнонаціональний страйк

Він також додав, що зараз готується відповідний список. Ще 14 серпня міністри закордонних справ країн ЄС під час зустрічі в режимі відеоконференції погодили запровадження персональних санкцій проти окремих осіб в Білорусі, які в останні дні та тижні проявили себе з гіршого боку при фальсифікації виборів, а також під час застосування насильства проти демонстрантів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com