ЄС планує санкції проти китайських компаній, які допомагають військовій машині РФ – ЗМІ

8.05.2023, 13:02
140211

Європейський Союз планує ввести санкції проти китайських компаній, які звинувачує у продажу обладнання для підтримки російської військової машини.

Читайте також: Симоньян заявила, що покине телебачення, якщо Пугачова повернеться в Росію

Про це повідомило в неділю видання Financial Times, пише “Європейська правда”.

Сім китайських компаній опинилися у новому пакеті санкцій, який країни-члени ЄС обговорять цього тижня, йдеться в публікації з посиланням на копію санкційного списку.

За даними FT, до списку санкцій увійшли дві компанії з материкового Китаю, 3HC Semiconductors і King-Pai Technology, а також п’ять компаній з Гонконгу, включаючи Sinno Electronics, Sigma Technology, Asia Pacific Links, Tordan Industry і Alpha Trading Investments.

Деякі компанії, такі як King-Pai Technology, вже потрапили під санкції Сполучених Штатів. Вашингтон заявив, що компанія є китайським постачальником для багатьох підприємств російського військово-промислового комплексу.

Відтоді, як 14 місяців тому Росія розпочала вторгнення в Україну, ЄС ухвалив 10 пакетів санкцій проти російських фізичних і юридичних осіб, що спричинило економічні труднощі та ускладнило фінансування російської війни.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com