Євро-2020: скільки коштують квитки, де купити

19.05.2019, 23:48
25590

Стало відомо, де і за яку ціну придбати квитки на фінальний турнір Євро-2020. Про це повідомили на офіційному сайті УЄФА.

Читайте також: В УЄФА представили талісман Євро-2020

Вартість квитків буде варіюватися від 30 до 945 євро. Найдешевшими будуть квитки на матчі групового етапу і чвертьфінали в Баку, Будапешті та Бухаресті, а найдорожчі, відповідно, найкращі місця на фінальному матчі в Лондоні.

Місця на стадіонах розділили на три категорії від найдорожчих до дешевих – центральні трибуни, кутові і місця за воротами.

Продажі квитків пройдуть у три етапи. Перший етап розпочнеться 12 червня і завершиться 12 липня. У цей період у продаж випустять 1,5 мільйона квитків.

На другому етапі на початку грудня 2019 року будуть доступні мільйон квитків для вболівальників команд-учасниць, про які ми дізнаємося під час кваліфікації. Квитки розподілять між країнами після фінального жеребкування, яке відбудеться в Бухаресті 30 листопада.

У квітні 2020 року почнеться третій етап продажів, коли визначаться останні чотири учасники матчів плей-офф кваліфікації.

Як купити квитки на Євро-2020?

Щоб стати власником квитка на фінальну частину турніру, необхідно подати заявку на офіційному сайті Євро-2020 у відповідному розділі – euro2020.com/tickets. Якщо охочих відвідати матч виявиться більше, ніж посадкових місць на стадіоні, то володарів визначать під час жеребкування.

Заявку необхідно подати в період із 12 червня по 12 липня. У такому разі всі будуть мати однакові шанси в жеребкуванні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com