Євробачення 2020 відбудеться

12.03.2020, 16:10
66260

Влада Роттердама заявила, що пісенну подію проведуть у звичному режимі.

Читайте також: Букмекери визначили потенційного переможця “Євробачення-2020” (відео)

Як інформує канал 24, сьогодні, 12 березня, на офіційній сторінці в інстаграмі Євробачення в Україні з’явився допис, у якому організатори оголосили, що цьогоріч музичний конкурс пройде без змін. Посилаючись на видання AD.nl, вони запевнили, що подія відбудеться у запланованому звичному режимі.

Ми стежимо за ситуацією з поширенням вірусу щодня. Поки конкурс не потребує якихось додаткових рішень. Підготовка триває в повному обсязі. Я думаю, що в середині квітня потрібно буде повернутися до цього питання, проте зараз у нас все ще багато часу до конкурсу,– олдермен Касмі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

⚡️Євробачення 2020 скасовано НЕ буде! ᅠ Видання ad.nl повідомляє, що на засіданні влади в Роттердамі було вирішено про те, що Євробачення 2020 має тривати в звичайному режимі і скасування або перенесення конкурсу не буде. ᅠ «Ми стежимо за ситуацією з поширенням вірусу щодня. Поки конкурс не вимагає якихось додаткових рішень. Підготовка триває в повному обсязі. Я думаю, що в середині квітня треба буде повернутися до цього питання, однак зараз у нас все ще багато часу до конкурсу» – говорить олдермен Касмі (член муніципальної ради Роттердама по туризму). ᅠ Рішення було засуджено деякими іншими муніципальними депутатами. #esc #eurovision #євробачення #евровидение

Публикация от Євробачення ?? Евровидение (@eurovision.ua)

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com