Євростат повідомив, які нації в Європі почуваються найбільш щасливими

8.11.2019, 16:14
51190

Згідно з так званим “індексом щастя”, опублікованим у четвер, 7 листопада, Євростатом, найщасливіші люди в Євросоюзі живуть у Бельгії, Нідерландах, Австрії та Фінляндії.

Читайте також: Видання BBC склало список сотні кращих книг, які здатні змінити життя

У всіх чотирьох країнах показник тих, які стверджують, що відчувають себе весь час або більшу частину часу протягом останніх чотирьох тижнів щасливими, склав 76% від опитаних, передає dw.com.

Далі в списку йдуть Люксембург (74% щасливих людей), Іспанія (72%) та Данія (70%). У середньому відсоток щасливих людей в ЄС становить 62%. У Німеччині цей показник залишається на рівні 65%.

Найнижчі показники щастя зафіксовані в Латвії (31% людей повідомив, що щасливі), Болгарії (35%), Хорватії (42%), Литві (45%), Греції та Румунії (по 46%). При цьому, зазначає Eurostat, найвищий відсоток людей, які заявили, що щасливі весь час, зафіксований в Іспанії – 29%, а в Латвії майже стільки ж, 28% опитаних повідомили, що за останні 4 тижні жодного разу не відчували почуття щастя або зовсім рідко.

У порівнянні з 2013 роком частка щасливих людей в ЄС збільшилася більш ніж на два відсотки. При опитуванні респонденти могли обрати наступні варіанти відповіді про те, як часто вони відчувають почуття щастя: “весь час”, “більшу частину часу”, “іноді”, “зовсім рідко” або “ні разу”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com