“Їм потрібно годувати свої сім’ї”: мер Львова проти запровадження карантину “вихідного дня”

10.11.2020, 12:32
88712

Міський голова Львова Андрій Садовий категорично проти закриття ресторанного бізнесу під час карантину вихідного дня та наголошує, що краще займатися посиленою просвітницькою роботою.

Читайте також: “Слуга народу”, “ЄС”, “Батьківщина”: кого зараз підтримують українці (опитування)

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

“Вчора ми мали великий Zoom з представниками львівського ресторанного бізнесу, і я цілком підтримую їх обурення, адже їм потрібно годувати свої сім’ї. Враховуючи те, що держава жодної гривні не дає компенсації бізнесу, потрібно думати, як він буде жити через місяць-два. Я не думаю, що це добра ідея, знову зупинити все. Краще займатись просвітницькою роботою: щоб люди ходили в масках, щоб не організовували ювілеї та весілля. А коли хтось зайде в кафе і поп’є кави, де в закладі буде зайнято декілька столиків, то для пандемії це не має жодного значення, а якщо все закрити, то це бізнес може вбити”, – повідомив Садовий.

За його словами, жодної координації центральної влади з органами місцевого самоврядування сьогодні немає.

“Наразі так званий карантин вихідного дня — це велика загадка, думка, кинута в маси, адже поки жодної інформації про це немає. Тільки завтра уряд має щось таке “прописати на папері”. Зараз жодних рішень немає, але я б хотів, щоб уряд думав про всіх, а потім виносив якісь рішення”, – додав Садовий.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com