“Її ніхто не знає”: в білоруській опозиції розповіли, хто стане наступницею Лукашенка

2.06.2023, 18:30
141607

Наступницею самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка може стати спікерка верхньої палати Наталія Качанова. В Білорусі її ніхто не знає, і саме це дозволило їй стати головною кандидаткою на роль наступного “батьки”.

Читайте також: РФ завдала ударів по Харкову: є влучання, з-під завалів дістали жінку

Про це в ефірі телеканалу FREEDOM розповіла прессекретарка лідерки білоруської опозиції Світлани Тихановської Анна Красуліна.

За її словами, у Качанової “нема обличчя” і власних думок: “Ця людина — тінь Лукашенка. Справа в тому, що вона абсолютно безініціативна, безлика і неяскрава. Тому саме ці якості і дозволили їй бути обраною на роль наступниці”.

В Білорусі новоспечену кандидатку ніхто не знає, зауважила Красуліна: “Це людина-ніхто. Саме через це Лукашенко висуває людей, тому що вони йому нічим не загрожують і не можуть скласти конкуренцію”.

Опозиціонерка нагадала, що в Білорусі криза у зв’язку з тим, що народ вимагає вільних і чесних виборів, а їх немає: “Тому люди продовжують спротив. В цьому разі будь-який ставленик — хтось із Росії чи Качанова з Білорусі — не вирішує цю кризу”.

Народ вимагатиме нових і чесних виборів, жоден ставленик нічим не відрізнятиметься від Лукашенка для людей, наголосила Красуліна. “Без чесних виборів не вдасться усунути цей конфлікт”, — підсумувала вона.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com