Юлія Тимошенко: “Скерувати країну в напрямку розвитку може новий професійний уряд”

11.02.2021, 16:00
94373

У складній ситуації, в якій Україна опинилася сьогодні, президент має стати центром об’єднання патріотичних й професійних сил. Водночас скерувати країну в напрямку розвитку може новий професійний уряд.

Про це заявила голова партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу “Україна 24”, – повідомляє РБК-Україна.

Читайте також: Юлія Тимошенко знову змінила зачіску та образ: як тепер виглядає нардеп

“Зараз не час одне одного політично й інформаційно “вбивати”. Я вважаю, що в складній ситуації, що склалася, президент мусить звернутися до всіх без винятку фракцій парламенту і чесно сказати, яка насправді біда в Україні. Він має закликати до єднання всіх. Я вважаю, що тільки об’єднання всіх інтелектуальних і професійних сил країни дасть нам можливість виходу з тяжкого стану”, – заявила Юлія Тимошенко.

Скерувати країну в діаметрально протилежному від сьогоднішнього напрямку розвитку, на думку лідера “Батьківщини”, зможе оновлений професійний уряд.

“Президент мусить відіграти консолідуючу роль – об’єднуючу й надихаючу – для того, щоб отримати ще один шанс через оновлення уряду створити для країни зовсім іншу структуру розвитку. Я буду переконувати президента так діяти. Я дуже хочу вірити, що так станеться”, – зазначила Тимошенко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com