Юрій Горбунов вперше показав обличчя старшого сина

26.08.2021, 17:32
99569

Продюсер, ведучий “Танців з зірками” на 1+1 Юрій Горбунов, який нещодавно вдруге став батьком, разом із старшим, чотирирічним сином Іваном з’явилися на обкладинці нового випуску журналу “Теленеделя”.

Читайте також: Мама загиблого Кузьми Скрябіна розповіла, ким стала його єдина дочка: “Незвичайна”

Це перше велике інтерв’ю зірки після народження його другого сина. Щоправда, сама фотосесія та розмова були заплановані і відбулися до народження малюка. Але дружина Катя Осадча зробила сюрприз і народила раніше очікуваної дати, тож інтерв’ю оновлювалося у пологовому будинку, де Юрій додавав коментар.

Велика фотосесія відбулась на подвір’ї будинку щасливого подружжя Юрія та Каті, а деякі кадри були зроблені у самому домі. В інтерв’ю ведучий розповів, як вони з дружиною Катею готували Івана до появи в сім’ї ще однієї дитини та чи ревнує Іван батьків до молодшого братика.

“Поки що ні, але готуємо Івана, щоб такого не сталося. Благо у його друга Саші в садочку є молодша сестричка Маша, і ми їх ставимо у приклад. Так що він дуже чекав на появу малюка. Думаю, ревнощів все одно не уникнути, однак згладити цей момент можна. Як саме – на цю тему прочитали декілька книжок”, – поділився Горбунов.

Якщо Катя Осадча, як вона сама зізналась у прямому ефірі “Сніданку з 1+1”, чекала на дівчинку, то Іван хотів братика. І тепер, за словами Юрія, Іван з радістю допомагає батькам піклуватися про новонародженого. Заради того, щоб провести час з братиком, Іван навіть відмовляється йти гратися на дитячий майданчик та просить дати йому роботу.

“Він щасливий, що зараз у домі такий шум. Іван носить його, допомагає сповивати і навіть сказав: “Мамо, завантаж мене роботою по братику, щоб я теж був зайнятий”. А, коли ми цілий день були вдома, він навіть не пішов на прогулянку з нянею на майданчик, а цілий день був поруч. Тому сподіваємось, що так буде і далі”, – розповів Юрій Горбунов.

Також ведучий додав, що у малюка, ім’я якого ще не розголошують, характер спокійний, а називають вони його лагідно: “Наш маленький Лев” (тому що за гороскопом молодший син Юри та Каті – Лев – прим.ред.)

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com