З білоруського табору для біженців госпіталізували сотню хворих: названо причину

21.11.2021, 18:09
105451

З логістичного центру “Брузги” на білорусько-польському кордоні до лікарень у місті Гродно доставили вже близько 100 пацієнтів, серед яких є хворі на коронавірусну інфекцію.

Читайте також: Біженці намагались перетнути кордон та кидали каміння: у Польщі за допомогу іноземцям затримали двох українців

Про це повідомляє видання “Хартыя97″ з посиланням на начальницю головного управління охорони здоров’я Гродненського облвиконкому Людмилу Кеду.

За словами білоруської чиновниці, хворих доставляють до медичних закладів у місті Гродно — переважно до лікарні швидкої медичної допомоги та університетської клініки.

“Дітей відправляємо в дитячу клінічну лікарню, вагітних – в перинатальний центр. На сьогоднішній день відвезли близько 100 осіб”, – повідомила Кеда під час спілкування з представниками делегації ВООЗ, яка відвідала центр.

Основними причинами госпіталізації називають пневмонію, захворювання легень та шлунково-кишкового тракту. Розвиток хвороби зумовлений не тільки переохолодженням, серед пацієнтів — хворі з пневмонією, викликаною коронавірусною інфекцією.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com