З “Борисполя” вилетів найбільший пасажирський літак в Україні (відео)

19.12.2023, 19:32
151584

У вівторок, 19 грудня, з міжнародного аеропорту “Борисполя” вилетів пасажирський літак.

Читайте також: Як співробітник ТЦК “воює” в Домінікані — подробиці нового скандалу

Як повідомляє прес-служба “Борисполя“, було евакуйовано найбільший пасажирський літак в Україні – Boeing 777-300ER. Він вилетів до Європи.

“Як приємно вчергове бачити впевнений зліт з міжнародного аеропорту “Бориспіль” могутнього сталевого птаха Boing 777-300 української авіакомпанії Skyline Express”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сьогодні близько 9 ранку було виконанл технічний перегін повітряного судна Boeing 777-300 з “Борисполя” до аеропорту в Європі за запитом експлуатанта – української авіакомпанії Skyline Express. Рейс дотримувався найвищих стандартів авіаційної безпеки та безпеки польотів, відповідно до директив, які діють на час введення воєнного стану в Україні. На борту не було ні пасажирів, ні вантажу.

У прес-службі аеропорту додали, що з моменту закриття повітряного простору України 24 лютого 2022 року повітряні судна Skyline Express перебували на стоянці, проходячи постійну технічну підтримку та обслуговування.

Зазначається, що це вже четвертий успішний перегін повітряного судна з аеропорту “Бориспіль” з початку війни. Ця стратегічна ініціатива відкриває шлях до відновлення регулярних операцій, як тільки відповідна оцінка ризиків цього дозволить.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com