З четверга поліція в Україні переходить на посилений режим роботи

20.03.2019, 19:35
17275

У Міністерстві внутрішніх справ України заявили, що безпеку виборчого процесу на майбутніх президентських виборах в країні будуть забезпечувати понад 134 тисяч правоохоронців, а 21 березня підконтрольні МВС структури перейдуть на посилений режим несення служби. Про це повідомляє відділ комунікації міністрества.

Читайте також: Поліція показала відео штурму Подільського відділку в Києві (відео)

Радник глави МВС України Іван Стойко заявив, що на посилений режим несення служби перейдуть, зокрема, Національна поліція, Національна гвардія, Державна служба України з надзвичайних ситуацій, Державна прикордонна і міграційна служби. Вже на сьогоднішній день посилено працює координаційний штаб МВС і штаби в областях.

Крім того, в МВС повідомляють, що Служба безпеки України і підрозділи міністерства внутрішніх справ ″розкривають багато випадків втручання Росії в передвиборний процес″, однак правоохоронці готові протидіяти будь-яким провокаціям. Загострення ситуації очікується в день виборів.

″Зробимо все, щоб громадяни були захищені, змогли вільно проголосувати і підрахунок голосів відбувся чесно″, – заявив Стойко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com