З нашивками та у жилетах: тітушки прийшли виселяти жителів гуртожитку в Києві (відео)

7.11.2019, 15:11
50977

У Києві “тітушки” приїхали виселяти мешканців гуртожитку на вулиці Польовій, 19. Про повідомляє Київ Оперативний у Facebook.

Читайте також: “Ах ти, с*ка. Пішов на **й звідси!”: тітушки у балаклавах вигнали людей із зустрічі з Вілкулом на Донеччині (відео)

Гуртожиток належить тресту Київміськбуд-2. Близько 11 ранку біля гуртожитку почали збиратися невідомі особи. Відео з місця подій свідчить, що до жителів звернувся нібито співробітник виконавчої служби і зачитав рішення суду щодо виселення мешканців однієї з кімнат гуртожитку з переселенням в інший гуртожиток.

Жителі заявили, що зазначених ними осіб поки немає вдома, і не дали йому змогу увійти в приміщення, щоб переконатися в цьому.

Після цього люди із закритими обличчями в бронежилетах і нашивки почали із застосуванням сили відстороняти людей від входу в будівлю. Почалася бійка, в якій брали участь також молоді люди в цивільному. На місці також перебували співробітники поліції.

Міський голова Києва Віталій Кличко пізніше повідомив, що особи, які намагалися силою виселити людей з аварійного гуртожитку на вулиці Польовій, затримані.

″Мені щойно зателефонував начальник столичної поліції. За його словами, особи, які намагалися силою виселити людей з аварійного гуртожитку на вулиці Польовій – затримані. Зараз тривають слідчі дії. Поліція запевняє, що контролює ситуацію. Я також вкотре звертаюся до власників гуртожитку і його жителів з проханням всі спірні питання вирішувати мирним і законним шляхом″, – наголосив Віталій Кличко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com