З пакетом на голові та в наручниках: у Туреччині знайшли мертвою молоду українку

4.01.2021, 10:51
92414

У Туреччині знайшли мертвою 25-річну українку Христину Новицьку. Вона жила у власному будинку в Муглі під Бодрумом. Про це повідомляє “Сьогодні” з посиланням на Sabah.

Читайте також: В Польщі українські туристи провалилися під кригу на озері в польських Татрах

Жінка не виходила на зв’язок з матір’ю, яка проживає в Україні, з 30 грудня. 2 січня мати попросила сусідів перевірити, чи все в порядку з її дочкою. Вони викликали слюсаря і поліцію.

Новицьку знайшли на стільці з поліетиленовим пакетом на голові і зі скутими за спиною руками в наручниках.

Правоохоронці вважають, що вона померла кілька днів тому.

Першим про трагедію повідомив сусід Новицької, відомий турецький актор і телеведучий Альп Кірсан. Він написав про це в соцмережах.

У слідства є кілька версій трагедії, за однією з них, Новицьку міг вбити її бойфренд.

“Поліцейські групи, які працювали на місці злочину, стверджують, що молода жінка покінчила життя самогубством, оскільки всі три замки сталевих дверей вілли були закриті зсередини, а на вікнах були залізні решітки”, – повідомляє видання.

Правоохоронці вважають, що незважаючи на те, що на голові у дівчини був пакет, а тіло було заковане в наручники, смерть наступила в результаті самогубства. На користь цієї версії свідчать знайдені докази. Вони знайшли шарф, мотузку і деревне вугілля, приготоване до спалювання.

Поліцейські припускають, що покінчити життя самогубством Новицька могла через хворобу. Вони з’ясували, що дівчина страждала від сильного головного болю і часто їздила на лікування в Україну.

Після перегляду камер зовнішнього спостереження стало зрозуміло, що в полудень 31 грудня, жінка замовляла їжу. До неї приїхав кур’єр, вона вийшла на вулицю і забрала доставку. Після цього вона більше не виходила, до неї теж ніхто не приходив.

“Востаннє, коли я бачив її, вона була у білому халаті, красиво одягнена і посміхалася. Не було ніяких підозрілих ознак, таких як пухлина або синець на обличчі. Всі, хто заходить і залишає територію, постійно авторизуються”, – розповів охоронець котеджного комплексу.

Тіло Новицької направили в морг інституту судової медицини Мугла для встановлення точної причини смерті. Після цього мати доставить його в Україну для поховання.

Справа щодо смерті громадянки України перебуває на особливому контролі Консульства України в Анталії, розпочато комплекс заходів для підготовки репатріації тіла. Про це УНН повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

“Справа перебуває на особливому контролі Консульства України в Анталії. Дипломати на контакті із турецькими правоохоронними органами, які проводять розслідування, та рідними загиблої громадянки. Українське консульство також розпочало комплекс заходів для підготовки репатріації тіла”, – сказав Ніколенко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com