З піснями і тостами: звільнення Херсона святкують в інших містах України і навіть за кордоном (відео)

11.11.2022, 21:32
130826

Разом із жителями Херсона, які 11 листопада святкували звільнення свого міста від російських окупантів, цього дня на вулицях інших міст України та навіть за кордоном люди раділи успіхові ЗСУ.

Читайте також: Кличко показав, як відновлюють пошкоджений ударом пішохідний міст у Києві

Український Херсон перебував під російською окупацією від березня цього року. Сьогодні, після дев’яти місяців присутності росіян, до міста повернулися перші підрозділи ЗСУ, над містом знову було піднято національні синьо-жовті прапори, а ввечері місцеві мешканці влаштували святкування.

Радісні емоції херсонців розділили також в інших містах України.

На столичному Майдані Незалежності люди з національними прапорами раділи ще одній перемозі ЗСУ та звільненню єдиного обласного центру України, який вдалося окупувати російській армії.

На вулицях у середмісті кияни вітали і херсонців, і одне одного, співаючи патріотичних та просто українських пісень — “Червону калину” та “Червону руту”.

Мешканці життєрадісної Одеси теж не втрималися, щоб не виявити свій піднесений настрій. Звільнення сусіднього причорноморського міста одесити теж відсвяткували піснями на вулицях.

Навіть у далекій Грузії в тамтешніх вуличних ресторанчиках люди з накинутими на плечі синьо-жовтими прапорами святкували день звільнення Херсона, піднімаючи тости за ЗСУ.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com