З великою ймовірністю – Ярославський: з’явилися нові дані про смертельну ДТП за участі бізнесмена

10.02.2022, 21:01
111166

Бізнесмен Олександр Ярославський, найімовірніше, перебував за кермом автомобіля, що скоїв смертельну ДТП уночі 9 лютого на трасі Чугуїв – Мартове. Компанія DCH, президентом якої є Ярославський, також визнала причетність до аварії.

Читайте також: Бізнесмен Ярославський вилетів з України, – джерела

Про це OBOZREVATEL повідомили джерела у правоохоронних органах. За словами співрозмовників, за кермом у момент наїзду на пішохода, 50-річного чоловіка, був сам Ярославський. Окрім того, джерела повідомили, що бізнесмен часто їздив за кермом сам, а у день інциденту вживав алкогольні напої.

Водночас у компанії зазначили, що за кермом машини з номерними знаками, виявленими на місці інциденту, був водій, який працює в одній із допоміжних служб DCH.

Однак наші джерела повідомили, що мобільний трафік Ярославського було зафіксовано на місці аварії, а мобільний трафік водія – ні. За словами співрозмовників, водія на місці ДТП взагалі не було.

Блогер Назар Приходько з посиланням на джерела повідомив, що на момент аварії водій нібито перебував у місті Дергачі (понад 80 км від Мартового), а сам бізнесмен у цей час “намотував кола” неподалік від місця аварії.

“Водій на момент аварії перебував не за кермом, а у Дергачах, що розташовані так само у Харківській області, але до місця аварії автівкою 1,49 години. А найбільший прикол у тому, що Ярославський весь цей час на іншій автівці “кола намотував” неподалік, чекаючи на водія. Він був там, про що свідчать дані пеленгації”, – написав він на своєму каналі у Telegram.

Щойно стала відома інформація про аварію – Ярославський вилетів за кордон. У пресслужбі DCH повідомили: “Ярославський відповідно до сформованого на початку поточного тижня робочого графіка відлетів до Лондона для зустрічі із сім’єю”.

За даними ЗМІ, чартер із Польщі прилетів до Харкова о 12:50 та о 13:50 вилетів із міста. На його борту нібито перебували Ярославський та його тесть Сергій Свентицький.

За інформацією Flightradar, літак приземлився в аеропорту Фарнборо в Лондоні.

Дані Flightradar
Дані Flightradar

Читайте також: Авто з кортежу бізнесмена Ярославського могло на смерть збити людину – ЗМІ

Зазначимо, що сам Ярославський заявив, що в той час, коли сталася ДТП, він нібито був удома і спав, а про подію дізнався лише вранці. Бізнесмен відмовився дати своє припущення, чому у ЗМІ з’явилася інформація про нібито причетність до аварії його кортежу.

Як розповів керівник однієї охоронної компанії: поширена практика, коли водій або охоронець бере на себе провину свого роботодавця.

“Це стосується безпосередньо скоєння ДТП. У цьому випадку VIP одразу ж виплачує велику суму, а також бере на себе оплату адвокатів та утримання сім’ї співробітника, який у перспективі може опинитися за ґратами – якщо внаслідок аварії загинула людина”, – розповів він. За словами керівника компанії, можливість такої “послуги” часто одразу обговорюють ще перед початком роботи.

Зі свого боку, МВС України повідомило, що поліція Харківської області викличе на допит можливого учасника ДТП Олександра Ярославського.

Пресслужба Головного управління Національної поліції України в Харківській області повідомляє, що 9 лютого близько 22:55 у районі 534 км автодороги Київ – Харків – Довжанський невстановлений автомобіль, що рухався з боку міста Чугуєва в напрямку Харкова, скоїв наїзд на пішохода – чоловіка на вигляд близько 50 років. Тіло померлого спрямоване в морг.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com