З військової частини Львівщини викрали радіостанції і намагалися продати їх за 50 тисяч доларів (фото)

15.12.2020, 18:22
91594

В Україні правоохоронці попередили спробу продажу п’яти радіостанцій однієї з військових частин, які перебували на обліку. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Читайте також: Зеленський приїде на фракцію “Слуги народу”: розглядатимуть кандидатури міністрів

Як зазначається, нелегально продати партію військових портативних багатофункціональних радіостанцій намагався колишній військовослужбовець. За викрадені прилади він хотів отримати 50 тисяч доларів.

Однак, чоловіка затримали під час спроби продажу трьох засобів зв’язку 30 тисяч. У ході обшуків у затриманого виявили програмне забезпечення, антени та інші комплектуючі до військового обладнання.

У результаті правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною третьою статті 410 (викрадення, привласнення, вимагання військовослужбовцем зброї, бойових припасів, вибухових або інших бойових речовин, засобів пересування, військової та спеціальної техніки чи іншого військового майна, а також заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем) та частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення колишньому військовослужбовцю про підозру та обрання покарання у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com