З’явилось перше фото електромобіля від виробника iPhone

17.09.2021, 13:47
101121

Тайванська компанія Hon Hai Precision Industry, більш відома як Foxconn, ще у жовтні 2020 року пообіцяла випустити лінійку електромобілів

Потім повідомила, що продаватиме їх під власним брендом Foxtron. А зараз з’явились перші фото одного з цих авто.

Читайте також: Бабине літо ще повернеться: директор Гідрометцентру назвав дату

Наразі про автомобілі від Foxtron мало що відомо, є пара ескізів, фото платформи та нещодавно отримані шпигунські фото. Також відомо, що тайванський гігант електроніки співпрацює з китайським автомобільним брендом Yulon і замовляє будівництво концептів європейським студіям, але випускати автомобілі будуть на Тайвані.

Електромобіль на фотографіях не схожий на масштабну модель, яку компанія представила у вигляді макету в березні цього року. Скульптурна модель електрокара була схожа на кросовер, а кузов машини на фото є, скоріше, ліфтбеком.

Компанія раніше демонструвала відкриту платформу MIH Hon Hai для електромобілів. Вона стане основою для усіх моделей тайванського бренду. Назви моделей поки невідомі, однак після публікації знімків Foxtron заявив, що шкодує про передчасний показ машини, а також, що у жовтні покаже три прототипи електромобілів, серед яких буде Model C. Можливо мова йде про габарити та клас автомобіля, а може у нього буде назва, подібна до номенклатури Tesla.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com