З’явилися фото українців, які загинули у страшній авіакатастрофі в Тегерані (фото)

8.01.2020, 15:10
59092

Серед 176 осіб, які перебували на борту літака Boeing авіакомпанії МАУ, було 11 українців, з них 2 пасажирів і 9 членів екіпажу. Про це повідомляє Страна, публікуючи інформацію про загиблих українців.

Читайте також: На місці авіакатастрофи у Тегерані знайшли чорну скриньку пасажирського літака

Володимир Гапоненко. Командир екіпажу. 11 тисяч годин нальоту. У нього залишилося двоє дітей. Навчався в КВЛУ ГА (Льотна академія Національного авіаційного університету) в Кропивницькому (колишній Кіровоград). Його дружина Катерина під час включення на одному з телеканалів сказала, що тримається, тому що у них двоє дітей.

Олексій Наумкін. Інструктор на літаку. 12 тисяч годин нальоту.

Сергій Хоменко. Другий пілот. 7 600 годин нальоту.

Катерина Стадник. Бортпровідник. 27 років. Судячи з фото в Instagram, Новий рік вона зустріла в Києві. На її сторінці залишають співчуття.

Марія Микитюк. Бортпровідник. 24 роки. Telegram−канал Nauchan news повідомляє, що Маша Микитюк вчилася в НАУ в 2012−2018 роках: “Маша була дуже яскравою, красивою, веселою і душевною дівчиною родом з Івано−Франківська. Справжній приклад для студентів. Вміла знатно веселитися і закривати сесії на 5.0. Любила небо і дуже пишалася своєю роботою. Таких позитивних і активних людей потрібно ще пошукати”.

Валерія Овчарук. Бортпровідник. В її профілі в соцмережах зазначено, що родом вона з Луганська, живе в Києві. Дівчина публікувала фото з США, Канади, Індії, Італії, Китаю, Таїланду, Грузії. “Робота, я тебе люблю”, − підписала своє останнє фото Валерія. Під ним вже залишають численні співчуття.

Юлія Сологуб. Бортпровідник.

Ігор Матків. Бортпровідник.

Читайте також: Президент Зеленський висловив співчуття родинам загиблих в авіакатастрофі в Ірані

Денис Лихно. Бортпровідник. Навчався в НАУ в 2012−2018 роках. “Денис відмінний хлопець і хороший друг. Не найбільш відмінний студент, але як будь−який АКІшнік міг вивчити все в останній тиждень і здати в останню секунду, і при цьому допомогти іншим одногрупникам. Працював в МАУ всього півроку але вже запам’ятався багатьом колегам. Завжди здавалося що його чекає довге і успішне життя”, − пише Telegram−канал Nauchan news.

Олена Малахова − одна з пасажирів літака, директор авіакомпанії ТОВ “Скайавіатранс”. Відомо, що компанія займалася перевезенням вантажів. Іл−76, що належить їй, розбомбили 5 серпня 2019 року в лівійському місті Місурата. Літак за офіційною версією віз гуманітарний вантаж з Анкари.

Нагадаємо, вранці, 8 січня недалеко від Тегерана зазнав аварії  український літак Boeing−737, на борту якого перебувало 176 пасажирів та екіпаж.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com