З’явилися нові схеми пограбування автомобілістів

5.07.2018, 11:44
3289

Найчастіше грабіжники промишляють біля супермаркетів або вночі на заправних станціях. Вони чекають поки власник відійде від машини, щоб злегка надрізати покришку і далі переслідують жертву, щоб пограбувати. У регіонах частіше подібні випадки зустрічаються на нічних АЗС. Про це повідомляє AutoNews.

У соціальній мережі постраждалі водії почали повідомляти про нові схеми, опублікувавши фото проколотих коліс.

“Вас “пасуть” під маркетами. Фішка в тому, що колесо в автомобілі тепер не ріжуть, а злегка “надрізають” і їдуть за вами до першого повороту, де при навантаженні 100% трапиться біда з великим колесом. Їхати далі ви не зможете, тому за мить два міцних хлопця в дорогій автівці поблимають фарами про проблему і будуть пропонувати свою допомогу. Але “помічники” дуже швидко поїдуть, якщо ви вийдете з барсеткою на плечах і закриєте своє авто. Будьте обережні”, – повідомляє водій Ігор Петровський.

Інші водії так само пишуть про подібні випадки, які зафіксовані вже не в Києві, а в регіонах. Наприклад, в Івано-Франківську

Как получить водительские права за 5 тысяч грн. Мошенники придумали новую преступную схему
схожу схему провертають біля оптових обмінників. А активіст Володимир Тіпіло повідомив, що його брат зіткнувся з більш жорсткою схемою на трасі Львів-Стрий.

“Йому на заправці в колесо встромили саморіз. А у нього є звичка по приїзді на заправку дивитися на колеса, все в порядку, і тоді все було нормально. Але метрів через 300 він почув, що “кидає кермо”. Вийшов, дивиться — спущене колесо. Він заліз під машину, витягує домкрат і бачить — з іншого боку ходять ноги. А на сидінні в цей час лежав гаманець. Брат схопився і побачив, що грабіжник вже відкривав машину. Кинувся за ним, а той втік в полі. Брат оглянувся і помітив неподалік машину. Очевидно, вони чекали, поки брат зупиниться. А якби він і далі гнався по полю, то спільники просто могли б висадити в його автомобілі вікно і обчистити. Або дати по голові і брата ніхто б не знайшов. Це була друга година ночі”, — розповів Володимир Типило.

Крім того, у мережі були помічені випадки, коли грабіжники не зупиняються навіть перед присутніми в автомобілі власниками авто. В нахабну підходять і виривають з рук водія або пасажира телефон або гаманець, а потім звалюють.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com