За 4 місяці 2019 року Порошенко задекларував дохід в третину мільярда гривень

6.05.2019, 18:31
23805

Президент Петро Порошенко, який отримав за 2018 рік понад 1,5 млрд гривень доходів, з початку 2019 року задекларував вже третину мільярда гривень. Про це свідчать дані в Єдиному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави, передають “Українські новини”.

Читайте також: Порошенко осоромився, передчасно “поховавши” Тараса Чорновола

Зокрема Порошенко вніс до реєстру дані про суттєві зміни в майновому стані на суму майже в 325 млн гривень.

Його дохід складається з 210,1 млн гривень дивідендів від публічного акціонерного товариства “Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд “Прайм Ессетс Кепітал”, 104,1 млн гривень повернення Міністерством фінансів вартості придбання облігацій внутрішньої державної позики і 4,6 млн гривень інвестиційного прибутку при погашенні ОВДП.

Ще 4,3 млн гривень склав його процентний дохід від вкладів в Міжнародному інвестиційному банку, а 1,8 млн гривень –відшкодування моральної шкоди від британської телерадіокомпанії ВВС (за поширення неправдивої інформації про організацію першої зустрічі Порошенка з Президентом США Дональдом Трампом за гроші).

Всього з січня президент задекларував істотні зміни в майновому стані майже на 1 млрд гривень, проте 576 млн гривень з цієї суми ставилися до доходу за 2018 рік і відображені в річній декларації про доходи Порошенко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com