За гроші, вилучені з продажу пам’ятника Леніну, закупили медобладнення

29.03.2019, 12:33
18599

На Чернігівщині Семенівська ОТГ направила 220 тис. гривень на придбання медобладнання. Кошти поступили в бюджет з продажу пам’ятника Леніну.

Читайте також: В Україну намагались ввезти медпрепаратів на понад 250 тисяч гривень

Семенівською об’єднаною територіальною громадою було закуплено на 220 тис. грн, отриманих від продажу пам’ятника Леніна, медичне обладнання для місцевої лікарні. Про це повідомив на своїй сторінці у мережі Facebook Семенівський міський голова Сергій Деденко.

Загалом міськрадою було виділено 700 тис. гривень на придбання обладнання, частину яких і складають гроші за покупку пам’ятника.

“Для тих, кому цікаво, куди ж пішли гроші за продаж колишнього пам’ятника Леніну повідомляю, що в тому числі і ці кошти підуть на придбання медичної апаратури”, – повідомив Деденко.

Так як Семенівська ОТГ знаходиться близько кордону з РФ, значна частина населення не хотіла зносити монумент комуністичного вождя. Упродовж 2014-2015 років навколо пам’ятника Леніна точились конфлікти, адже націоналісти спочатку повалили його, а прихильники СРСР повертали на місце. У жовтні 2018 році монумент, який висотою 4 метри і вагою 2,5 тонни, продали на аукціоні за 220. тис. грн, хоч міський голова намагався продати його дещо дорожче на OLX за 1 млн гривень.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com