За колишнього голову поліції Одещини внесли заставу 500 тисяч гривень

27.01.2020, 22:44
61146

За колишнього начальника поліції Одеської області Дмитра Головіна внесено заставу в розмірі 525,5 тисяч гривень. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на його адвоката Миколу Стоянова в понеділок, 27 січня.

Читайте також: В Одесі затримали голову Нацполіції Головіна, НАБУ проводить розслідування

“Застава внесена третьою особою. Наша апеляційна скарга на запобіжний захід не те, щоб не розглянута – навіть не призначена дата слухання. У таких випадках, з урахуванням того, що слідчий суддя Вищого антикорупційного суду прямо прописав необхідність заміни на більш суворий запобіжний захід у разі несплати застави (взяття під варту і утримання в слідчому ізоляторі), то це був єдиний вихід із ситуації, що склалася, до розгляду апеляційної скарги”, – сказав адвокат.

Апеляція на суму застави була подана в день її призначення. На її розгляд відводяться три дні, але, за словами Стоянова, один із суддів колегії, яка повинна була її розглядати, знаходиться на лікарняному.

У підсумку заставу внесли на п’ятий день після рішення суду. Ні адвокат, ні Головін не розкривають ім’я особи, яка її внесла.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com