“За таких пневмоній… буквально два-три дні й усе”: на Львівщині померла молода дівчина з COVID-19

15.07.2020, 11:13
78406

У Львівській області померла 20-річна дівчина з коронавірусною інфекцію та пневмонією, не дочекавшись результатів ПЛР-тесту. Перед тим вона впала в кому й лікарі не змогли врятувати їй життя.

Читайте також: COVID-19 в Україні: змінено протокол лікування

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

До Стрийської лікарні дівчина потрапила минулої п’ятниці із важкою двобічною пневмонією. Її підключили до апарату штучної вентиляції легень, але вона впала в кому, врятувати її життя не вдалося.

Дівчина мала позитивний ІФА-тест і чекала на результати ПЛР-дослідження. Також відомо, що близько тижня вона лікувалася вдома. Лікарі кажуть, пацієнтка мала супутні захворювання, але, які саме, не розголошують.

“На комп’ютерній томографії клінічно класично мало вигляд, як ковідна пневмонія. Вона (дівчина – Ред.) була нетранспонтабельна, впала в кому. Всі консультації необхідні були проведені. При таких пневмоніях … вони є гарячі. Буквально два-три дні і все”, – каже головний лікар Стрийської міської лікарні Осип Бегей.

Як повідомлялося, коронавірусна інфекція після нетривалого уповільнення знову набирає оберти у Львівській області. Так, станом на 08:00 15 липня у Львові та на Львівщині уже 7425 підтверджених випадків інфікування коронавірусом. За останню добу виявили 171 випадок захворювання.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com