Зачинилася у будинку і нікого не впускала: 25-річна мати забила до смерті свого 5-річного сина

6.11.2020, 18:47
88436

На Вінниччині молода мати жорстоко вбила власну дитину. Про це розповіли у поліції області. Жінці 25 років, її синові було 5.

Читайте також: На Вінниччині під час уроків раптово померла учениця 2-го класу

Трагедія трапилася у Соболівці Теплицького району.До поліції звернулася голова села й розповіла, що жінка зачинилася у себе в будинку, поводиться агресивно та нікого не впускає.

Правоохоронці виявили в будинку жінку, яка тримала на руках сина.

Хлопчик мав гематоми на голові та був без свідомості. Попри спроби лікарів допомогти, яких викликали копи, дитина не вижила. Відповідно до висновку судово-медичної експертизи, смерть хлопчика настала внаслідок травми голови.

Поліцейські з’ясували, що тілесні ушкодження дитині завдала його мати, яка в такий спосіб намагалась “виховувати” сина. Жінка заперечувала свою вину, пояснюючи, що син впав з двоярусного ліжка.

Підозрюваній буде призначена судово-психіатрична експертиза для визначення стану її здоров’я. Жінка виховувала також 6 – річну дочку. Поліцейські повідомили відповідні соціальні служби для визначення подальшого місцеперебування дитини.

Зараз підозрювана перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення їй про підозру та обрання запобіжного заходу. Їй загрожує до 15 років за ґратами.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com