Загинула 10-річна дівчинка: на Рівненщині водій на “Renault Rapid” протаранив дві автівки (фото)

30.12.2019, 13:21
58233

У Рівненській області сьогодні близько 03.00 сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів, у якій загинула 10-річна дівчинка.

Читайте також: Жахлива аварія під Києвом: двоє людей загинули (фото)

Як повідомила пресслужба обласної поліції, ДТП сталася на автодорозі “Київ-Чоп” неподалік села Дорогобуж Гощанського району.

“46-річний житель села Дорогобуж, водій автомобіля Renault Rapid, здійснюючи маневр розвороту, не надав переваги в русі та допустив зіткнення з мікроавтобусом Volkswagen Crafter, а потім – із Mercedes Vito, що рухався за ним. Від удару Renault Rapid розтрощило вщент, а Volkswagen Crafter вилетів у кювет”, – повідомили в поліції.

Від отриманих травм на місці події загинула 10-річна пасажирка Renault Rapid – донька водія автівки. Його самого із політравмою, відкритим переломом ноги та закритою черепно-мозковою травмою доставили до лікарні.

У пресслужбі поліції зазначають, що за результатами освідування водії Volkswagen Crafter, 47-річний житель Київщини, та Mercedes Vito, 36-річний іноземець, були тверезі. У водія Renault Rapid відібрали зразки крові для визначення стану сп’яніння.

Інші учасники автопригоди за медичною допомогою не зверталися.

Слідчі слідчого управління за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com