Загинув помічник Залужного від вибуху гранати в себе вдома під Києвом

6.11.2023, 22:00
149358

У селі Чайки на Київщині у результаті необережного поводження з гранатою загинув військовий, помічник головнокомандувача Валерія Залужного.

Читайте також: СБУ викрила ексзаступника Міністра оборони на розтраті майже 1 млрд грн: подробиці

Про це повідомила речниця МВС Мар’яна Рева у коментарі “Українській правді” .

“У селі Чайки в себе вдома внаслідок необережного поводження з боєприпасами загинув 39-річний військовий.  Його 13-річний син тяжко поранений, підлітка шпиталізували. Вдома ще були дружина та донька військового. За попередньою інформацією, вони не постраждали. Працює поліція”, – каже Рева.

Речниця МВС додала, що дані в ЄРДР внесено за фактом загибелі людини та за статтею 263 “Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”.

За словами джерел УП, загиблий – Геннадій Частяков, він був помічником головнокомандувача Валерія Залужного.

Під час огляду квартири, за даними джерела, поліція нібито виявила ще п’ять цілих гранат.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний підтвердив загибель свого помічника Геннадія Честякова. Залужний зазначив, що його помічник загинув у свій день народження, а вибуховий пристрій спрацював в одному з подарунків.

“Невимовний біль і важка втрата для Збройних Сил України і для мене особисто. Сьогодні за трагічних обставин у свій День народження у родинному колі загинув мій помічник і близький друг, майор Геннадій Частяков. В одному із подарунків спрацював невідомий вибуховий пристрій. У Геннадія залишилися дружина та четверо дітей. Мої глибокі співчуття родині”, – повідомив Залужний.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com