Захищав рекламний щит: у Чернігові нардеп від Слуги народу побив чоловіка та спускав повітря в шинах (відео)

30.09.2020, 12:10
85434

У Чернігові депутат від парламентської монобільшості Олег Семінський відлупцював співвласника рекламної компанії і спустив повітря в шинах його машини. Про це повідомляє телеканал “Дитинець”.

Читайте також: У Чернігові з підозрою на гепатит до лікарні потрапили 15 школярів

“Нардеп від Слуги народу Олег Семінський заблокував автомобілем рекламну конструкцію, спустив колеса машинам і навіть вдарив власника рекламної конструкції”, – йдеться в повідомленні.

Таким чином народний депутат намагався захистити від переклеювання рекламний білборд кандидата у мери Чернігова Юрія Тарасовця. На бордах була зображена політична реклама кандидата в мери Чернігова від “Слуги Народу” Юрія Тарасовця.

За словами Олександра Ткаченка, керівника рекламної фірми, яка володіє бордами, політичну рекламу Тарасовця поклеїли самовільно. То ж представники рекламної фірми прибули, щоб зняти її.

“У суботу (26 вересня – ред.), напевно вночі, незаконним шляхом були наклеєні на мої щити плакати кандидата в депутати Тарасовця. Ми намагалися переклеїти ці борди на потрібну нам рекламу і не встигли під’їхати, як приїхали три автомобілі озброєних людей, поставили автомобіль під бордом. Авто заважало поклейникам робити свою роботу, погрожували зброєю”, – розповів Олександр Ткаченко.

Він стверджує, що сам був неподалік від бордів, поруч із власним авто, потім нього підійшло кілька людей, серед яких був і нардеп Семінський, який завдав ударів у шию. Після чого депутат перейшов дорогу та пробив шини кількох авто.

Сам Олег Симінський сказав, що прогулювався поруч і відгукнувся на прохання підкачати колесаж. Втім згодом заперечив свої ж слова, сказавши, що приїхав сюди, бо його попросив кандидат у мери Чернігова Юрій Тарасовець, чиї білборди, на його думку, переклеювали незаконно.

На місце події прибули поліцейські, які  провели перевірку цієї інформації  та передали матеріали інциденту до Чернігівської прокуратури. Триває слідство.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com