Захисники подякували українцям за обігрівчі набори, – «Українська команда» показала відео

26.01.2024, 21:06
154856

Військові, які захищають Україну на передовій, передають слова подяки українцям, які донатили на обігрівчі набори. Відео від військових опублікував у Facebook волонтерський штаб «Українська команда».

Читайте також: Окупанти захопили ще два села на захід від Авдіївки – мапа DeepState

«Друзі, ваші теплі подарунки для наших захисників зігрівають їм тіло й душу. Та допомагають бити орків. А у рідкі хвилини відпочинку наші герої записують відео та передають подяку всім, хто допомагав збирати обігрівчі набори. «Українська команда» теж дякує всім, хто допомагає!» – йдеться у дописі волонтерського штабу.

В «Українській команді» зазначили, що загалом зібрано обігрівчі набори майже для ста батальйонів.

«Ми передаємо ці набори для хлопців на передовій на найгарячіших напрямках. Разом з вами ми забезпечимо теплом 50 тисяч бійців. Це майже 100 батальйонів», – повідомив керівник «Української команди» Артур Палатний.

Раніше повідомлялося, що «Українська команда» передала обігрівчі набори 72 ОМБр імені Чорних Запорожців, 46 аеромобільній бригаді Десантно-штурмових військ, Третій штурмовій бригаді, 130 та 204 батальйонам тероборони міста Києва, кільком підрозділам Головного управління розвідки та іншим захисникам.

Також повідомлялося, що з початку широкомасштабного російського вторгнення вже понад 150 військових підрозділів отримали від «Української команди» допомогу у вигляді автівок, спорядження, дронів, оптичних приладів, медикаментів тощо.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com