“Захистимо свій кордон!”: у Луцьку відбувся благодійний марафон (фото)

28.05.2022, 19:58
120688

Сьогодні, 28 травня, майже 400 людей взяли участь у благодійному марафоні, метою якого був збір коштів на зміцнення оборони державного кордону.

Читайте також: На Волині відбувся благодійний турнір з волейболу (фото)

Ініціатива організації благодійного забігу належить волинським прикордонникам, які цілодобово несуть варту з охорони українсько-білоруської ділянки державного кордону. Звичайно, українсько-білоруський кордон в межах Волині надійно укріплений. Однак додаткові заходи щодо його захищеності не завадять, особливо, якщо до цього можуть долучитися волиняни та жителі області. Таким чином, українці вкотре доводять згуртованість та єдність на шляху до перемоги.

Дистанції у 1, 3 і 5 кілометрів долали прикордонники, професійні спортсмени, студентська молодь, вимушені переселенці, правоохоронці, нацгвардійці, родини з дітьми та посадовці. До забігу також долучився заступник голови ОДА Юрій Гупало.

“Кожен із нас робить усе можливе для швидкої перемоги, а такі акції гуртують нас, українців, разом. Ми разом показуємо, що міцна нація, яка ніколи не здасться ворогу. Я вдячний кожному, хто сьогодні долучився до цього забігу і підтримав наших мужніх захисників. Слава Україні! Героям Слава!” – зазначив Юрій Гупало.

Завдяки марафону для укріплення кордону вдалося зібрати майже 70 тисяч гривень.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com