“Зайняв позицію Жанни д’Арк”: екснардеп розповів, як проходив допит Порошенка в ДБР

24.01.2020, 16:53
60862

24 січня Петро Порошенко прийшов на допит до Державного бюро розслідувань (ДБР). Допит екс-глави держави в якості свідка проходив у справі про можливу держзраду під час підписання Мінських угод. Вони дають найширшу автономію окремим районам Донбасу – поліцейську, судову і мовну. Початок допиту було призначено на 11:00.

Читайте також: Порошенко після допиту у ДБР заявив, що його переслідують (відео)

ДБР попередило, що в разі неявки без поважних причин до слідчого, може бути застосований привід. Раніше слідчі ДБР неодноразово направляли повістки про виклик на допит за місцем проживання і роботи Порошенка. Зокрема, він повинен був з’явитися на допит в статусі свідка – 21 січня о 10.30, але проігнорував цей допит

Під стінами ДБР сьогодні зібралися прихильники і противники Порошенка.

Як пише колишній нардеп від партії “Слуга народу” Антон Поляков у своєму Телеграм-каналі: “Як я і думав, перед допитом в ДБР Порошенко займає позицію невинної Жанни Дарк, яка гордо сходить на вогнище. І групу підтримки зібрав цього разу креативну і запальну. Клоуни, унітази і все таке. Петро Олексійович, що за істерія і жертовність на обличчі? Адже раз Ви невинні, чого боятися? Ви на допит йдете, а не на плаху. Або Ви не довіряєте органу, який самі ж і створювали?”

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com