Зайцева та Дронов отримали по 10 років у в’язниці

26.02.2019, 16:35
13885

26 лютого Київський суд Харкова виніс вирок у справі резонансної ДТП в Україні, що забрала життя 6 людей. На лаві підсудних – Олена Зайцева та Геннадій Дронов.  Про це інформує “Обозреватель“.

Читайте також: З’явились результати експертизи у справі Зайцевої (відео)

Сторона обвинувачення вимагала для кожного з них 10 років позбавлення волі. Суддя зачитував вирок кілька годин. В результаті, Олена Зайцева отримала 10 років позбавлення волі і позбавлення прав на керування транспортним засобом строком на 3 роки. Вона так і не дослухала вирок до кінця, адже її стало зле, відтак, охорона її вивела з зали. Геннадій Дронов також засуджений на 10 років тюрмі і позбавлений права на керування транспортним засобом на строк 3 роки.

Пом’якшуючими обставинами для Зайцевої визнали щире каяття та часткове відшкодування шкоди потерпілим. У Дронова пом’якшуючих обставин немає.

Рідні жертв ДТП просили компенсувати їм моральну шкоду в сумі 1 млн грн за кожну смерть. Ця вимога була задоволена судом в повному розмірі.

Нагадаємо, що 18 жовтня 2017 року в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова сталося зіткнення “Лексуса” 20-річної Олени Зайцевої, який рухався на червоне світло світлофора з перевищенням дозволеної швидкості, та автомобіля “Фольксваген Туарег”, за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення “Лексус” вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. Внаслідок ДТП на місці події загинули п’ятеро людей, ще шестеро потрапили до лікарні. За тиждень, не приходячи до тями, у лікарні померла шоста жертва – 20-річна дівчина.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com