Зайцеву етапом перевели до виправної колонії на Дніпропетровщині

4.09.2019, 10:10
40311

Засуджена до 10 років ув’язнення у справі про ДТП на Сумській Олена Зайцева відбуватиме покарання у виправному центрі на території Дніпропетровської області.

Читайте також: Зайцева просить замінити 10-річний вирок за аварію на умовний термін

Як повідомила “МедіаПорту” речниця Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання покарань Дар’я Мартинова, Олену Зайцеву етапували до Покровського виправного центру №79 у понеділок, 2-го вересня.

Державна установа “Покровський виправний центр” №79 розташована у місті Покров (раніше м. Орджонікідзе) Дніпропетровської області. За даними сайту Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання покарань, це виправний центр відкритого типу для тримання жінок, засуджених до обмеження волі, з сектором мінімального рівня безпеки з полегшеними умовами тримання для жінок, вперше засуджених до позбавлення волі за злочини, вчинені з необережності або за умисні злочини невеликої та середньої тяжкості.

Другий засуджений до 10 років ув’язнення у справі про ДТП Геннадій Дронов відбуватиме покарання у Крюковській виправній колонії №29 на Полтавщині.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com