Заклик вийти на Майдан перед “нормандським самітом” роз’єднує Україну – Кравчук

7.12.2019, 12:12
55874

Перший президент України Леонід Кравчук не підтримує представників фракцій “Голос”, “Європейська Солідарність” і “Батьківщина”, котрі закликали українців вийти на Майдан 8 грудня − напередодні зустрічі лідерів нормандської четвірки у Парижі. Про це він сказав в ефірі “Свободи слова Савіка Шустера”, передає НВ.

Читайте також: “Ми хочемо закінчити війну і повернути наших людей” – позиція Зеленського перед переговорами

“Якщо ви хочете допомогти процесу − то проти кого цей протест… Якщо ви хочете об’єднатись, то пишіть документи, які об’єднують. А ви пишете документи, які роз’єднують, і кажете, що український народ хоче висловити свою волю”, − сказав Кравчук.

Він зазначив, що коли канцлерка Німеччини Ангела Меркель чи президент Франції Еммануель Макрон їдуть на переговори, люди не виступають проти, а навпаки їх підтримують.

“Є президент, йому доручено, обраний народом, він підписує. Якщо він приїде і зрадить, тоді ви виходите, я сам проголосую проти, щоб його від влади відсторонити”, − додав екс−президент.

Зі свого боку, лідер фракції Голос Святослав Вакарчук, який був одним із підписантів документу із закликом вийти на акцію 8 грудня наголосив, що вважає вихід на Майдан “виявленням громадянської позиції”. На його думку, ця акція навпаки може стати підтримкою для Володимира Зеленського.

Нагадаємо,  партії “Європейська солідарність”, “Голос” та “ВО “Батьківщина” закликають українців вийти 8 грудня на Майдан, відповідне звернення цих політсил до українців виклав народний депутат України Андрій Парубій у Facebook.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com