Залпова злива у Києві накоїла лиха: дівчину знесло потоком води на переході, розтрощено дороги (відео)

7.07.2023, 22:05
143478

У Києві залпова злива накоїла лиха: людей буквально зносило потоками води, пошкоджено деякі дороги.

Читайте також: Всіх не задовольнити: туристів попередили про несподівану проблему на літньому відпочинку в Європі

Внаслідок залпової зливи виникли локальні підтоплення у Голосіївському і Печерському районах. На місцях працюють гідрослужби. Дорожники використовують мотопомпи та інше насосне обладнання.

Про це повідомили у КМДА.

“Основна частина підтоплень – не на балансових вулицях дорожньої служби. Важливо, що напередодні у цих та інших районах зливостоки розчищали. І на початок дощу вони були чистими. Проте зливи залпові і система дощової каналізації не розрахована на таку кількість опадів”, – йдеться у повідомленні.

Грози зі зливами і шквалами прогнозують синоптики до кінця доби, тож гідрослужби продовжують роботу у посиленому режимі.

Найбільше лиха негода накоїла у Голосіївському районі

Рятувальники КАРС кажуть, що зараз їхні співробітники працюють у місцях підтоплень Києва. Всі сконцентровані в Голосіївському районі, де негода найбільше наробила лиха.

“Зараз всі рятувальники задіяні в Голосіївському районі. Через сильну зливу, воду поки не відкачують – цим скоріш за все будуть займатися співробітники ДСНС.. Наші хлопці займаються деблокуванням людей з підтоплених приміщень. Підтопило цокольні приміщення будинків, позаливало приміщення магазинів, музичну дитячу школу. Викликів багато, але не десятки. Поки у нас немає повної інформації”, – розповів сайту ТСН.ua черговий аварійно-рятувальної служби (КАРС) “Київська служба порятунку”.

У Мережу потрапило відео, як тендітну дівчину знесло потоком води, коли вона хотіла перейти дорогу. Подія трапилась у Голосіївському районі.

Підтоплено елітні автівки 

У Києві поблизу Берестейського проспекту після зливи вода піднялась на півметра, підтопивши елітні автівки. Попередньо збитки оцінюються в $500 000. Одна машина навіть спалахнула. Автолюбителі – у шоці та не знають, хто тепер їм компенсуватиме збитки та незручності. Зазначимо, інцидент стався у елытному ЖК Victory V. Вартість квартир у будинку коливаються від кілько до десятків мільйонів гривень. Одне паркомісце теж — не з дешевих задоволень.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com